Uitnodiging Jeugdleiders: Jeugdleiderscafé maart 2023

Beste jeugdleider, 

Binnenkort ontvangen jullie ook per post weer een uitnodiging voor het volgende jeugdleiderscafé. Op 23 maart 2023 hopen we elkaar namelijk weer te ontmoeten tijdens het jeugdleiderscafé. 

De inloop start vanaf 19:30 uur. Sluit jij dan ook aan? Er zal weer ruimte zijn voor ontmoeting en het delen van verhalen en ervaringen met elkaar. Daarnaast zal Joost van Dalfsen ook een training geven over het thema "Outreachend jeugdwerk" 

Over de training
Tijdens deze training gaan we kijken naar het jeugdwerk in uw eigen kerk of vereniging. Welke onderdelen staan er al goed, en waar zit er ruimte om te groeien? We bespreken de theorie van de 5 cirkels en hoe je die kan inzetten voor het bereiken van (nieuwe) jongeren. Ook gaan we het hebben over hoe je kunt zorgen dat vrijwilligers op de juiste plek zitten. Aan het einde van de training ben jij er klaar voor om jouw jeugdwerk naar een volgend niveau te tillen!

Over Joost van Dalfsen
Joost van Dalfsen (jongerenwerker YFC Rotterdam & theoloog) is gepassioneerd voor het koninkrijk van God. Hij verlangt ernaar om Gods koninkrijk steeds meer te zien in zijn omgeving. In het dagelijks leven werkt hij met jongeren die aan de rand van de samenleving staan. Gods hart gaat uit naar gebroken mensen. Joost verlangt ernaar om God te mogen vertegenwoordigen in zijn woorden en daden.

Iedereen die werkt met jeugd of wil gaan werken met jeugd in de kerk is van harte welkom tijdens het jeugdleiderscafé! Ook als je niet aanwezig bent geweest bij eerdere jeugdleiderscafés ben je van harte welkom om aan te sluiten! Toegang is gratis, er is de mogelijkheid om te doneren in onze collectebus of via een QR-code. 

Jeugdleiderscafé: Donderdag 23 Maart, 19:30 uur
hoef 12, Sleeuwijk (Jongerencentrum de Friendship) 

Linkedin

 

We hopen je op 23 maart ook te zien!