Friendship zelf gebruiken

Het is mogelijk om ons schip te gebruiken als groepsaccomodatie. Stichting Tienerfriends heeft geen winstoogmerk en kiest ervoor om geen commerciele huurprijs te berekenen maar een bijdrage voor ons werk te vragen als compensatie voor de gemaakte kosten en inspanningen. Het geld dat we overhouden na aftrek van deze kosten besteden we ondermeer aan de onderhouden van het schip en aan onze activiteiten. Op deze manier willen wij kerken, jeugdclubs, christelijke verenigingen en organisaties een originele (en betaalbare) locatie aanbieden en ondersteunt u het interkerkelijk jongerenwerk wat wij mogen verzorgen! 

Het schip is alleen te gebruiken voor activiteiten met een duidelijke christelijke achtergrond zoals:

  • Gemeenteactiviteit (o.a. start of afsluitingsweekend)
  • Jeugdweekend (o.a. christelijke jeugd en studentenverenigingen)
  • (Youth) Alpha cursus
  • Training
  • Vergadering
  • Teambuilding (o.a. kerkenraden)

En natuurlijk heeft u ook zelf een hoop ideeën! Klik hier voor onze algemene voorwaarden. 

Het schip is te gebruiken voor groepen tot maximaal 50 á 60 personen, bij een overnachting op het schip maximaal 35 á 40 personen. Bij overnachtingen op het schip waarbij u in één ruimte slaapt (ruimte is te verdelen d.m.v. een gordijn) voorziet u als gebruiker zelf in de middelen (slaapzakken, dekens, luchtmatrassen e.d.) voor de overnachtingen. Ook de voormalig schipperswoning op het achterschip is te gebruiken! gescheiden dames en herentoiletten met douches en faciliteiten zoals een volledig ingerichte keuken, bar, geluidsinstallatie en beamer(scherm) staan u ter beschikking. Het schip heeft een zonnedek, optioneel kunnen we een tent op het zonnedek plaatsen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Het schip ligt in onze thuishaven en heeft een eigen entree en loopsteiger. Ook is er een strandje met stookplaats.

Doormiddel van het sturen van een e-mail naar: reserveringen@tienerfriends.nl kunt u een aanvraag doen voor gebruik van het schip. Wilt u in deze mail naast de reden van gebruik ook een telefoonnummer vermelden, alvast hartelijk dank! Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen. Deze aanvraag is geen definitieve reservering!