Verleg je grenzen

Ga mee op reis!

Ga jij in het seizoen 2022-2023 ook met ons mee op reis? Tijdens 'Verleg je grenzen' ga je met een groep van maximaal 8 andere jongeren verschillende fysieke en mentale uitdagingen aan. Ook zoeken we tijdens deze reizen de diepgang in het geloof op. We duiken terwijl we genieten van God's schepping dieper de Bijbel in. Naast het serieuze gedeelte is het natuurlijk ook gewoon super gezellig om met vrienden een weekend of midweek weg te zijn! Het leuke is: Je wordt ook betrokken bij het plannen van de reis, zo mag je zelf inbrengen welke locatie jou tof lijkt en bepalen we met de groep in welke week of welk weekend we precies gaan.

In seizoen 2022-2023 gaan we 5x weg met 'Verleg je grenzen' de eerste keer is September 2022 we gaan ook in November 2022, Februari 2023, April 2023 en Juni 2023. Geef in het aanmeldformulier jouw voorkeur aan! Check hieronder de datums en meld je aan voor een van onze verleg je grenzen reizen!

 

Veelgestelde vragen


 • De exacte datums voor de reizen worden 1,5 maand van te voren in de groepsapp met jongeren die hebben aangegeven mee te willen besproken. Dit wordt in samenspraak gedaan zodat zoveel mogelijk jongeren tijd vrij kunnen maken om mee te gaan.

  In seizoen 2022-2023 gaan we 5x weg met 'Verleg je grenzen' de eerste keer is September 2022 we gaan ook in November 2022, Februari 2023, April 2023 en Juni 2023.

 • De kosten verschillen per geplande reis. De kosten worden altijd vooraf met je overlegd.

  BeNeLux + Duitsland
  De 'Verleg je grenzen' weekenden naar België, Nederland, Luxemburg of Duitsland zijn goedkoper dan verder weg, deze reizen worden altijd per auto gedaan. 'Verleg je grenzen' BeNeLux + Duitsland worden altijd gepland in een weekend. Het weekendje kost dan 50 tot 100 euro per persoon.

  Verder weg
  Bij 'Verleg je grenzen' verder weg gaat het om locaties die per vliegtuig gereisd worden en meestal verder zijn dan 500 kilometer. De vakantie in het buitenland is 4 á 5 dagen. Verleg je grenzen is daarom ook iets duurder dan die van de BeNeLux + Duitsland, dit heeft te maken met de reiskosten en de duur van de reis. De kosten voor het weekendje zijn dan tussen de 100 en 250 euro per persoon.

 • Alle 'Verleg je grenzen' activiteiten worden georganiseerd onder leiding van medewerkers en vrijwilligers van stichting Tienerfriends.

 • Afhankelijk van de locatie van de reis moet je misschien specifieke dingen meenemen. De communicatie hierover zal ook van te voren via een groepsapp gaan.

 • Voor vragen over 'Verleg je grenzen' kun je contact opnemen met Jarno Holster (+31 06 44109435) of via de mail: info@tienerfriends.nl