Vanuit de Friendship worden onder begeleiding reizen naar het binnen- en buitenland georganiseerd. Zo zijn we eerder al naar Nederland, België en Ierland geweest. Dit zijn niet zomaar plezierreizen, maar deze reizen zijn bedoeld ter verdieping van het geloof. Samen met andere jongeren ga je dan reizen, lol maken en verdiepen in het geloof. Waar loop je in je leven tegenaan? Waar wil je naartoe en durf je buiten je comfortzone te komen om dat doel te bereiken? De reizen zijn voor jongeren vanaf 15 tot 23 jaar. 

September 2023

In september 2023 gaat Verleg je Grenzen naar.... Duitsland! Ga je ook mee tijdens dit weekend? Meld je dan via de onderstaande knop aan! 

Wat gaan we doen?

Een weekendje weg van 20 tot 22 september, een uitdagend weekend waarbij je fysiek en mentaal je grenzen gaat verleggen! Tijdens het weekend behandelen we een thema waaromheen we allerlei toffe activiteiten gepland hebben staan. 

Kosten

De kosten om mee te gaan voor het weekend zijn (maar) €60,- per persoon. Dit is inclusief de activiteiten en eten/drinken. Je kunt na het aanmelden direct een tikkie voor de kosten betalen. 

 

Opgeven is niet meer mogelijk, weekendje zit vol.

Datum en tijd

vrijdag 22 september 2023
17:00 tot 17:00 uur

Kosten

Weekend kost €60,-

Opgeven

Opgeven is niet meer mogelijk