Thema: Jongeren en depressiviteit, hoe ga je daar mee om? 

Er zijn veel tieners en jongeren die te maken hebben met depressiviteit. De kans is groot dat er ook jouw kerk of bij jouw jeugdgroep jongeren mee worstelen. De stormen kunnen zwaar zijn en God kan ver weg lijken. Wat kun jij hierin betekenen? Wat wel en niet te doen? Erik en Wietske van Raise Up gaan het hier deze avond met ons over hebben. Toegang is gratis. Iedereen die betrokken is bij christelijk jeugdwerk of van plan is dat te gaan doen is van harte welkom bij het jeugdleiderscafé. 

Over de sprekers

Erik Smit en Wietske Noordzij zijn Raise Up gestart in maart 2015. Klik hier als je meer over hen wilt weten. Het is hun overtuiging dat jonge mensen liefde, onderwijs, veiligheid en begeleiding nodig hebben van mensen uit hun eigen omgeving, om op te groeien naar Gods beeld en hun plaats in te nemen in Zijn Koninkrijk. Die mensen wil Raise Up toerusten en in beweging brengen om verschil te maken in de levens van de kinderen en jongeren om hen heen. Erik en Wietske doen dat niet alleen, maar samen met vele anderen die op verschillende manieren betrokken zijn bij Raise Up. 

Meer over raiseup

Over het jeugdleiderscafé

Christen zijn doen we samen, en twee kunnen meer dan één. Ook als het gaat om de jongeren. In de regio wordt er door verschillende kerken en organisaties christelijk jeugdwerk georganiseerd, tijdens het jeugdleiderscafé brengen wij jongerenwerkers, jeugdouderlingen en kerkelijk werkers samen om het met elkaar te hebben over het jeugdwerk in en om de kerk.

Naast de kennismaking en het delen van ervaringen met elkaar nemen we ook de tijd voor een stukje kennisoverdracht vanuit een professional en bespreken we met elkaar actuele vraagstukken die spelen binnen het jeugdwerk in de regio.

Iedereen die betrokken is bij christelijk jeugdwerk of van plan is dat te gaan doen is van harte welkom bij het jeugdleiderscafé. Wil je op de hoogte blijven van wanneer het volgende jeugdleiderscafé wordt georganiseerd? Hou dan onze website in de gaten!


Datum en tijd

donderdag 23 mei 2024
19:30 tot 22:00 uur

Locatie

De Friendship Hoef 12, 4254LK Sleeuwijk

Kosten

Toegang is gratis, er is wel een mogelijkheid om te doneren. 

Opgeven

Opgeven is niet nodig.